Deze website geeft u informatie (en advies op maat) over vier innovatieroutes: paden die u kunt bewandelen om uw eHealth-innovatie te laten landen in de zorg.

Op de pagina landschap wordt een overzicht getoond van de belangrijkste partijen in de zorg die onderweg een rol kunnen spelen. Klik of tik op de naam van een partij, er wordt dan meer informatie getoond over de rol van die partij, haar belangen bij eHealth-innovaties, en hoe u de partij kunt overtuigen.

De pagina advies toont de vier innovatieroutes naast elkaar. De complexiteit van een route wordt aangegeven met 1, 2, of 3 sterren. De mate waarin een route lijkt aan te sluiten bij uw innovatie wordt aangegeven met een score van 0% tot 100% (alleen als u de vragenlijst voor de betreffende route al heeft ingevuld). Klik of tik op de naam van een route voor een korte beschrijving.

Kies voor welke route(s) u de vragenlijst wilt invullen. Om een vragenlijst in te vullen, tik op start. Er volgt een korte vragenlijst waarin u per vraag kunt antwoorden met “zeker”, “mogelijk”, of “niet”. Aan de hand van uw antwoorden wordt een score voor die route berekend.

Na het invullen van de vragenlijst kunt u het advies voor de betreffende route bekijken, klik of tik hiervoor op meer info. Het landschap wordt dan getoond, met de route erin aangegeven. Zo weet u precies met welke partijen u onderweg te maken zult krijgen.

Voor een uitgebreidere beschrijving van de route, klik of tik in de informatiebalk bovenaan het landschap. Er wordt dan meer informatie getoond over de route: wanneer is de route van toepassing, enkele representatieve voorbeelden, en specifieke aandachtspunten.

Om een uitgebreid advies op maat te downloaden als PDF-bestand, klik of tik vervolgens op persoonlijk advies. In het advies wordt de route uitgebreid beschreven, welke partijen u onderweg zult tegenkomen, en welke bewijslast u zult moeten verzamelen om deze partijen te overtuigen.

Deze website is een resultaat van het project Succesvol ondernemen met eHealth dat door het lectoraat ICT−innovaties in de Zorg is uitgevoerd in samenwerking met 27 eHealth ondernemers, partijen uit de zorg, en innovatie experts, en dat mede mogelijk is gemaakt dankzij een financiële bijdrage van Stichting Innovatie Alliantie.